Játék

Egy kis extrával igazi gyerekbirodalom alapja lesz a kerti csúszda

A legtöbb szülő számára nem mondunk újat azzal, hogy a kerti csúszda remek szórakozási lehetőséget nyújt a gyermekek számára. Szerencsére a termékek kínálata a végtelenségig ér: színben, méretben és kialakításban is biztos, hogy megtaláljuk a saját (és persze csemetéink) igényeihez legjobban illő kerti csúszdát, aminek rengeteg előnye van.

A többi kültéri játékhoz hasonlóan a kerti csúszda köztudottan hozzájárul a kicsik idegrendszerének és mozgáskoordinációjának fejlődéséhez. Emellett eleget tesz a gyerekek mozgásigényének, valamint garantáltan jókedvet hoz a kinti játék alatt, ami a friss levegőn eltöltött időt is megnöveli.

Ezúttal azoknak szeretnénk pár tippet adni, akik már rendelkeznek otthon kerti csúszdával, de néhány kiegészítővel szívesen tovább „turbóznák” a kicsik játékait. Higgye el, néhány eszközzel könnyen egy olyan gyermekbirodalmat alakíthat kis saját kertjében is, ami garantáltan elnyeri a legkisebbek tetszését.

Az alábbi kiegészítők többsége könnyen megvásárolható a kerti csúszda kiegészítőjeként, akár évekkel annak installációja után is:

  • mászófal
  • fatető
  • terasz
  • medence

A sor természetesen tovább folytatható, és érdemes kipróbálni a csúszdához nem kapcsolódó játékokat is. Nagy örömöt okozhat egy kerti homokozó, mászóka, hinta vagy akár egy kinti babaházikó is. A nagyobb gyerekek (és bevállalósabb szülők) számára pedig a drótkötélpálya is tökéletes lehetőség. Bárhogy is döntünk, mindig megbízható és masszív játékokat válasszunk, hiszen fő a biztonság!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb