Kerítésland – a kerítés a szívügyünk!

kerítés és hölgy

Magyarországon a Kerítésland csapata rendkívül hatékonyan dolgozik azon, hogy a megfelelő termékek és eszközök biztosítása mellett, hatékony és gyors tanácsadást adjon kerítés vásárlása iránt érdeklődők számára.

A kerítések terén nyújtott szakmai tapasztalatunkkal és a területen realizálódó innovációval lépést tartva, korszerű megoldásokat tudunk ajánlani vásárlóink számára, legyen szó régi gyártmányok karbantartásáról vagy teljesen új kerítés telepítéséről.

A játszóterek gyártásával foglalkozó Faberland Kft. a Kerítésland anyavállalata, akikkel az évek során számos közös kültéri projektet valósítottunk meg közösen, együttes erővel. Ezenk projektek megvalósítása során rengeteg tapasztalatot szereztünk különböző kerítésrendszerek kiépítésében, és többek között gyümölcsöző kapcsolatot építettünk ki Nyugat-Európa egyik vezető kerítésrendszer gyártójával. Ennek eredményeként jött létre a Kerítésland önálló üzletága, ahol számos táblás és tekercses kerítést és kerítés kiegészítőt forgalmazunk, magas minőségben.

Ügyfeleink számára szakértő munkatársaink elhivatottságuk tudatában igyekeznek a lehető legjobb megoldást és tanácsot nyújtani a lehető legrövidebb és költséghatékonyabb módon azért, mert számunkra fontos a vásárló elégedettsége.

Akár családi ház udvarának vagy kertjének bekerítéséről, mezőgazdasági célú területek határolásáról, ipari területek vagy rendezvények biztosításáról van szó, a mi termékportfóliónkban megtalálja azt, amire szüksége van, a szükséges szakmai segítségnyújtással együtt. Legyen Ön is az egyik elégedett ügyfelünk!