Otthon

Miért fantasztikus befektetés a műfű a medence köré?

A zöld fűvel körülvett kristálytiszta medence tagadhatatlanul gyönyörű, de problémás kombináció is lehet. Ezért egyre több lakástulajdonos dönt úgy, hogy műfüvet telepít medencéje köré.

Egyszóval a természetes fű és a nedvesség nem keveredik. Például a fűnyírás és más szerves törmelék tönkreteheti a medence szűrőrendszerét. Ezenkívül maga a gyep is tartalmaz szennyeződéseket, baktériumokat, pollent és más allergéneket, amelyek felkavaródnak a medence használatakor.

A műfű alkalmazása tökéletesen érthető ebben a helyzetben, különösen, ha lakómedencékről van szó. Nézze meg ezeket az előnyöket:

1. Tartósság

A műfű vastag szintetikus szálakból áll, amelyek nem fakulnak, törnek vagy rothadnak, mint a természetes fű. Elviseli a medence vizének állandó kitettségét anélkül, hogy elhalványulna vagy elveszítené színét, és hosszú évekig nem kell cserélni.

2. Nincs több kaszálás és vágás

Nem igényel kaszálást, öntözést vagy vágást, mint a természetes pázsit. Ez megszünteti annak szükségességét, hogy egész évben fűnyírót kell tolnia a medence körül.

3. Vízvédelem

Megszünteti a gyep rendszeres öntözésének szükségességét. Ezenkívül rengeteg pénzt takaríthat meg a vízszámlákon!

4. Sokkal kevesebb hiba

Mivel a műfű a medence körül van, a rovarok nem tudnak túlélni, és ennek eredményeként nem kell többé aggódnia, hogy szúnyogok, férgek és más kártevők csatlakoznak a vízhez.

5. Nincs gyom

A természetes fűvel ellentétben a műfüvet úgy tervezték, hogy ellenálljon a gyomoknak és a kopásnak, így nincs szükség arra, hogy gyepét vegyszerekkel kezelje, hogy elpusztítsa őket. Nincs többé törés a hátadon, gyomokat húzva!

6. Időjárásálló

A mesterséges gyep a medence körül olyan jól néz ki még zord időjárási körülmények között is, mint egy napsütéses napon. Tehát soha többé ne aggódjon az eső, a meleg és az erős szél miatt – a medence területe minden tekintetben fantasztikusan fog kinézni.

Kapcsolódó cikkek

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb